Priser

Mine alt-i-ett pakker inkluderer både fotografering på avtalt lokasjon, visningstime etter kundens ønske og det angitte antallet digitale bilder i maksimal oppløsning som egner seg  bl.a. til print av forstørrelser. Bildene kan leveres i farger eller svarthvitt samt i lav oppløsning for bruk i sosiale media, alt etter hva kunden ønsker.

Portrett, headshot, konfirmasjon

5 bilder – 3450 kr

10 bilder – 4500 kr

20 bilder – 5900 kr

Familie, søsken, kjærester (love story)

10 bilder – 4900 kr

20 bilder – 6300 kr

30 bilder – 7350 kr

45 bilder – 8400 kr

Bryllupsfotografering

Ta kontakt for prisinformasjon og bestilling.

OBS! Alle priser er oppgitt inkl. MVA.

Fotoprodukter og gaver

Klassisk fotoalbum

Bilder printes på høykvalitets fotopapir og limes deretter inn i et ferdig produsert album. Albumstørrelse fra 16x16cm og oppover. Det er et stort utvalg av omslag å velge mellom fra enkle til eksklusive varianter i ulike materialer.

Fotobok

Bilder komponeres digitalt på en enkel eller en kreativ måte med ulike designelementer og skrives ut som dobbeltsider som deretter falses og limes sammen i et album. En slik produksjonsmetode gir et fantastisk panorama format til utforming av de endelige albumsidene – helt opp til 60x30cm i et 30×30 cm album! Albumstørrelse fra 15x15cm og oppover. Det er et stort utvalg av omslag å velge mellom fra enkle til eksklusive varianter i ulike materialer.

Image box

10 passepartout i en eske – en delikat måte å presentere bildene dine på. Størrelse fra 15×20 og oppover.

Touch blokk

Laminert bilde montert på en lett, men robust MDF blokk, til plassering på bordet eller i hyllen. Blokker er laget i massiv MDF, noe sørger for høyeste kvalitet uten at vekten blir for stor. Tykkelsen er 3-4 cm avhengig av variant, slik at de står stødig uten støtte. Blokker leveres i forskjellige farger og størrelser, alt fra 15×15 cm og oppover. Du kan velge å ha bilder på begge sider.

Touch ramme

Laminert bilde montert på en MDF plate eller ramme. Rammen kommer med et opphengssystem og leveres i forskjellige farger og størrelser, alt fra 15×15 cm og oppover. Touch modul fra Kr 1950,- En modul komponeres av flere touch rammer til en pakke pris. Det finnes mange varianter å velge mellom, alt fra 3 rammer i størrelse 20x20cm og oppover.