Bedrift

Bedriftsfotografering med fokus på visuell kommunikasjon og formidling.

Tilstedeværelse i sosiale media og dialog med potensielle kunder gjenom internett blir stadig viktigere. Ønsker bedriften din å skape unikt visuelt innhold som skiller seg fra klisjé-pregede stock bilder og fremstår som personlig og relevant? Velkommen til samarbeid med en profesjonell leverandør innen bedriftsfotografering: profilbilder av ansatte, fotografering av arbeidssituasjoner, event dekning, fotoreportasje mm.

 Jeg har flere fornøyde bedriftskunder som kan gi gode referanser og jeg er stolt at noen av mine stamkunder kaller meg “husets fotograf”. Jeg er veldig opptatt av at du som kunde er fornøyd med resultatet og at leveransen skjer innenfor avtalte tids-/budsjettrammer.

Jeg har ikke eget studio, de fleste oppdrag gjenomføres på lokasjon hos kunden eller på et avtalt sted utendørs i naturlige lysforhold. Hvis nødvendig skaffer jeg selvfølgelig estra utstyr for å gjennomføre oppdraget, f.eks softbokser, blitzer, reflekser osv. Noen oppdrag krever at jeg tar ned meg en assistent, dette avtales med kunden på forhånd. Jeg er veldig glad for å fotografere mennesker og prosesser. Jeg takker stort sett nei til eiendomsfotografering eller ren produktfotografering (packshots).

 

Min adademiske bakrunn er grafisk design og motion design (videoproduksjon). I tillegg til fotografering kan jeg tilby følgende relaterte tjenester:

Grafisk design

Jeg kan designe kort, plakater, informasjonshefter, bildekollasjer, fotobøker mm. Ta kontakt for tilbud!

 

 Videoopptak/videoproduksjon

Jeg tilbyr enkel videoproduksjon fra A til Å. Du kommer med et konsept og gjerne med et ferdig utarbeidet manus. Vi planlegger innspilling og avtaler tekniske detaljer (skuespillere, lydeffekter og musikk) og kommersielle vilkår (budsjett). Jeg gjennomfører videoopptak iht planen og lager en grovt klippet skisse til godkjenning. Deretter finpusses filmen (video- og lydredigering) før endelig resultat godkjennes av kunden.

 

Stylist

Jeg har avtaler med profesjonelle stylister som kan stelle håret eller ordne sminke dersom dette er ønskelig.

Ønsker du et uforpliktende tilbud?