Bilder fra hverdagen

mai 23, 2018

Jeg forstår kunder som synes at bilder hjemmefra er altfor hverdagslige og ikke er «spesielle» nok, når de vurderer familiefotografering. For meg som fotograf er det like spennende å dokumentere nåtid som kunden vil få glede av i ettertid, som å fotografere vakre øyeblikk som gleder øye med en gang. Dokumentaristiske bilder fra nåtiden vil øke i verdi etter hvert som tiden går og verden rundt oss forandrer seg.

Husker dere hjemmefølelsen fra barndomstiden? Varme og trygghet, lys gjennom vinduet, lukter og lyder. Jeg skulle ønske jeg hadde flere bilder fra den tiden. Bilder som viser familiens tilværelse: samtaler ved middagsbordet i den gamle leiligheten vår, fortsatt ungdommelige foreldre som lekte med oss eller drev med sine hobby eller lærte oss noe, morsom tullprat med søsteren min.

Når vi avtaler fotografering kan vi kombinere fotografering i begge genrer, ikke gå glipp av denne muligheten!

 

 

 

 

 

,