Bloggen min

Gullbryllup i gyldne farger

Gullbryllup er den perfekte anledningen til å samle hele familien. Min jobb var å forevige den store dagen i bilder, bilder som kan brukes til å lære voksende generasjoner om sin slekt. (mer…)

Kjærlighetens styrke

Denne familien utstråler masse kjærlighet – nok til å lade en hel by! Den vesle jenta har ikke hatt et enkelt liv. Men mammaene klarte å bygge en verden full av kjærlighet rundt henne. (mer…)

Personlige portretter

Unike, flinke, kjekke folk dukker opp foran kameraet mitt. Denne gangen skulle jeg lage portretter av en kvinne som har visdom, skjønnhet og temperament. (mer…)

Glede både øye og mage!

Like før bursdagen til dattren min fikk hun vannkopper. Storfeiringen ble utsatt og humøret var ganske lavt. Men så kom det en fe fra Bolle&Bolla på besøk med noen magiske velsmakende medisiner, da ble det en festlig stemning hjemme likevel! (mer…)

Regn bringer lykke!

Bryllupsfotogrfering i Oslo

Det sies at regn på bryllupsdagen bringer lykke🌞.
Da blir det mye lykke for dette heldige paret -det var voldsomme regnbyger og sterk vind på bryllupsdagen! (mer…)

Et utrolig brudepar

De er stilige! De er pene! De er ekte!

Å bli invitert til fotografering av bryllup er alltid en spesiell varm følelse av å ha fått tillit til å gjøre en veldig viktig oppgave. Og en veldig sensitiv oppgave. (mer…)

Søskenidyll

Mine mest dyrebare bilder fra barndommen er bilder av min søster, fettere og meg utenfor bestemor’s hus. Kansje derfor står slike motiver vedlig nært til mitt hjerte og oppleves som verdifulle. Kanskje det er ikke bare meg som føler det? (mer…)

Julegave

Gavekort som julegave

Kjenner du noen som har planer om fotografering i 2019? Da kan du gi vedkommende en flott julegave – gavekort på fotografering!

(mer…)

Bedriftsfoto

Bedriftsfotografering

Bedriftsfotografering
Disse bildene er fra en fotografering på oppdrag fra en B2B distributør av bekledning til medisinsk og helsepersonell. I tillegg til bilder til produktkatalog laget vi en liten video som demonstrerer materialets vannavstøtende egenskaper.
(mer…)

Familiefotografering utendørs

Gullbryllups jubilanter

Lifestyle familiefotografering.
For en hyggelig opplevelse det var å fotografere dette usedvanlig gjestfrie paret!
Sigrid-Ann og Svein feiret gullbryllup tidligere i år og fikk fotografering i gave fra gode venner. (mer…)

Lifestyle portertt

Naturlig skjønnhet

Lifestyle fotografering.
Vakre Anna Sofia har både utseende med seg og en tydelig talent som modell, blir ikke overrasket å se henne i et moteblad snart. (mer…)

Uplanlagt stopp

Vi var på vei til et oppdrag.. Kjørte forbi noen fantastiske åkere og kunne ikke la være å stoppe – så fantastisk flotte farger, dufter, tekstur! (mer…)

Tropisk sommer

Årets sommer er både brutal (for bønder for eksempel) og deilig for oss som tilbringer ferien sin i Norge. Med dette været trenger man ikke å reise til Syden! Det ble mange late dager på stranden, men litt fotografering ble det også. (mer…)

Årets Fotograf 2018 i Oslo!

Under prisutdeling i årets laugkonkurransen ble jeg overrasket sjokkert med å bli utnevnt til Årets fotograf i Oslo Fotograflaug! (mer…)

Humanistisk navnefest

Humanistisk navnefest er en feiring av at et barn er født og har fått sitt eget navn. Caroline med familien og flere andre familier møtte opp til seremonien i den vakre Bankettsalen i Rådhuset. (mer…)

Headshot bilder i Barcode

Barcode er en symbol på moderne arkitektur i Oslo. Dette stedet skaper en riktig bakgrunn for headshot bilder til en bedriftsleder i byggebransjen. (mer…)

Portrett av Sofie

Skjør. Myk. Mystisk. Akkurat som kveldssol lys hun stod i. Jeg tok pause i fotograferingen for å nyte synet. Skjønnhet har magiske krefter! (mer…)

Bilder fra hverdagen

Jeg forstår kunder som synes at bilder hjemmefra er altfor hverdagslige og ikke er «spesielle» nok, når de vurderer familiefotografering. For meg som fotograf er det like spennende å dokumentere nåtid som kunden vil få glede av i ettertid, som å fotografere vakre øyeblikk som gleder øye med en gang. (mer…)

Landskonkurransen 2018

Som nybakt medlem av Norges Fotografforbund deltok jeg for 1.gang i Landskonkurransen. De mest relevante kategoriene for meg var Barn og Portrett. Det ble en positiv overraskelse for meg at alle 4 bildene jeg sendte inn fikk hederlig omtale. (mer…)