Bryllup

Bryllupsfotograf med lidenskap og erfaring!

Mine pakketilbud:

♥ ♥ ♥

3 timers fotografering på en eller flere lokasjoner.

Planleggingsmøte med kunden og befaring av lokasjoner.

Ca 120 lett retusjerte digitale filer optimisert for print og for bruk i sosiale media.

Kjøring til og fra oppdraget*

Pris: 11500 kr

♥ ♥ ♥

5 timers fotografering på en eller flere lokasjoner.

Planleggingsmøte med kunden og befaring av lokasjoner.

Ca 200 lett retusjerte digitale filer optimisert for print og for bruk i sosiale media.

Kjøring til og fra oppdraget*

Pris: 16500 kr

♥ ♥ ♥

8 timers fotografering på en eller flere lokasjoner.

Planleggingsmøte med kunden og befaring av lokasjoner.

Ca 320 lett retusjerte digitale filer optimisert for print og for bruk i sosiale media.

Kjøring til og fra oppdraget*

Pris: 24000 kr

♥ ♥ ♥

2+8 timers fotografering over 2 dager på flere lokasjoner.

Planleggingsmøte med kunden og befaring av lokasjoner.

“Love story” fotosession i god tid før bryllupet (50% rabatt ift ordinær pris).

Ca 400 lett retusjerte digitale filer optimisert for print og for bruk i sosiale media.

Kjøring til og fra oppdraget*

Pris: 27500 kr

♥ ♥ ♥

 

* Kjøring utover 30km fra Oslo S kan medføre ekstra gebyr.

Velg bryllupsfotograf med omhu!

Bryllupsdagen byr på mange deilige, romantiske, rørende opplevelser både for brudeparet og for bryllupsgjestene. Så mange verdifulle øyeblikk som kan foreviges! Hvordan sikrer man at de flotteste momentene er fanget opp, slik at bildene gjengir stemningen fra den store dagen og forteller en sammenhengende historie fylt med viktige detaljer? Svaret er enkelt: engasjer en profesjonell fotograf!

Den beste måten å evaluere fotograf er å studere porteføljen hans/hennes fra tidligere oppdrag innen bryllupsfotografering. Bryllupsfoto assosieres ofte med tradisjonelle oppstilte bilder i vakre omgivelser. I virkeligheten må fotografen mestre både utendørsfotografering under ulike værforhold (regnbyger, vindkast, overskyet) og fotografering i begrensede rom med dårlige lysforhold (som i mange norske kirker). Men tekniske ferdigheter er ikke alt, det er flere andre ting som er viktige. For eksempel fotografens evne til å lytte, være fleksibel og åpen i sin måte å kommunisere på. Like viktig er fotografens evne til improvisere og finne originale løsninger – det skjer ofte at ting ikke går etter planen og en typisk «synder» her er været!

Jeg pleier å si at jeg elsker og hater bryllup på samme tid! Det er ikke ofte jeg som fotograf får sjanse til å være med på så vakre og viktige momenter i livet. Det er en stor ære og samtidig et stort ansvar. Denne ansvarsfølelsen pluss all stress under selve bryllupet er virkelig nervepirrende og for meg personlig er nettopp dette den største utfordringen med bryllupsfotograferingen.

Planleggingen i forkant av brylupet er høy prioritet for meg. Veldig viktig å møte det kommende brudeparet personlig, snakke gjennom detaljer og avklare forventninger. Jeg prøver alltid å befare stedene hvor jeg skal fotografere i forkant for å minimere overraskelser og beregne tidsforbruk. Vi må snakke om selve vielsen, planlagte aktiviteter før og etter vielsen. Det er også viktig å vite spesielle ønsker og krav. For eksempel noen ønsker å ha mange bilder av bryllupsgjester og deres reaksjoner, andre mener at fokuset skal primært legges på brudeparet. Det er vel gjerne begge deler, men fotografen har bare 2 hender og 2 kameraer 🙂 , så det er viktig å sette opp prioritetene sammen.

For meg er bryllupsfotografering en prioritert nisje innen fotografyrket, jeg elsker slike oppdrag til tross for alle utfordringer og jeg jobber hardt for å gi mine kunder upåklagelig service og fantastiske minner!

Tør DU å bestille mine tjenester?! 🙂

Ønsker du et uforpliktende tilbud?