Fotoprodukter

Fotoprodukter i høy kvalitet er en fantastisk gave!

Fotobok

Bilder komponeres digitalt på en enkel eller en kreativ måte med ulike designelementer og skrives ut som dobbeltsider som deretter falses og limes sammen i et album. En slik produksjonsmetode gir et fantastisk panorama format til utforming av de endelige albumsidene – helt opp til 60x30cm i et 30×30 cm album! Albumstørrelse fra 15x15cm og oppover. Det er et stort utvalg av omslag å velge mellom fra enkle til eksklusive varianter i ulike materialer.

Image box

10 passepartout i en eske – en delikat måte å presentere bildene dine på. Størrelse fra 15×20 og oppover.

Touch blokk

Laminert bilde montert på en lett, men robust MDF blokk, til plassering på bordet eller i hyllen. Blokker er laget i massiv MDF, noe sørger for høyeste kvalitet uten at vekten blir for stor. Tykkelsen er 3-4 cm avhengig av variant, slik at de står stødig uten støtte. Blokker leveres i forskjellige farger og størrelser, alt fra 15×15 cm og oppover. Du kan velge å ha bilder på begge sider.

Touch ramme

Laminert bilde montert på en MDF plate eller ramme. Rammen kommer med et opphengssystem og leveres i forskjellige farger og størrelser, alt fra 15×15 cm og oppover. Touch modul fra Kr 1950,- En modul komponeres av flere touch rammer til en pakke pris. Det finnes mange varianter å velge mellom, alt fra 3 rammer i størrelse 20x20cm og oppover.