Om meg

“Hvordan er Svetlana som fotograf? Først og fremst er hun en ivrig øyeblikksfanger. Hun er stadig på jakt etter lys, skygger, farger, former, stemninger. Derfor elsker hun å jobbe utendørs frem for å produsere bilder i kontrollerte forhold i studio.

Hun er altfor sårbar for kritikk (og dette kritiserer jeg henne for hele tiden. : ), kanskje fordi hun virkelig legger sjelen sin i det hun gjør og prøver å skape litt magi i hvert bilde. Jeg kjenner ingen andre som er så kritisk til seg selv og stiller så høye krav til sitt arbeid.

Like dedikert er hun i det digitale mørkerommet. Hele verden bruker presets i Photoshop til massebehandling av bilder og resultater er ofte OK, men ikke for Svetlana – hun sitter og redigerer alle bildene sine manuelt og bruker mye tid i etterarbeid.

Svetlana har mange fornøyde og takknemlige kunder og bildene hennes beskrives som levende, lyse, naturlige, stemningsfulle og personlige. Jeg tror hemmeligheten ligger i at hun rett og slett elsker jobben sin og kundene sine.”

Mikhail Kuzmin, ektemann og fanklubbleder

Følg Svetlana på FACEBOOK og INSTAGRAM eller send mail til post@fotograf-kuzmina.no